Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Новокаховчани долучилися до відзначення Дня благодійності

Фундаментом людяності, доброти, милосердя та співчуття в усьому світі та в усі часи є безкорислива, практична допомога своєму ближньому. І однією з форм цієї безкорисливої допомоги є благодійність, яка дозволяє людям, які перебувають у складних життєвих обставинах, справлятися з непростими ситуаціями та не допускати розвитку ще більш згубних наслідків.

Щорічно, в Україні у другу неділю грудня відзначається національне свято – День благодійності, яке присвячене людям, які займаються доброчинністю. Це відносно молоде свято, але воно вже встигло полюбитися українцям. Люди повинні цінувати те, що мають, і не забувати про почуття подяки – рідним, близьким, оточуючим – це і є головна ідея цього душевного свята.

Хочеться звернутися до всіх тих людей, які постійно допомагають оточуючим. Долею так визначено, що наша трудова діяльність пов’язана з людьми, які потребують підтримки, які з тих або інших причин опинилися на узбіччі долі і самі не в змозі вирішити проблеми, які їх спіткали. І на щастя є добродії, які не байдужі до людської долі та страждань, не залишаються осторонь, а навпаки максимально намагаються допомогти вносячи цим, вагомий внесок у розвиток справи благодійності.

Дякуємо Всім тим, хто надає руку допомоги за покликом серця, творить добро, навіть не чекаючи вдячності.

Новокаховська міська рада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН