Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Керівництво Нової Каховки здійснило візит до Козацького в рамках децентралізаційної кампанії

У рамках децентралізаційних процесів, які проходять на Херсонщині, мешканці селища Козацьке виявили бажання приєднатися до Новокаховської об’єднаної громади. Всі узгоджені процедури з цього питання були проведені у відповідності до діючого законодавства.

Наразі тривають робочі процеси зі створення Козацького старостинського округу. З метою завершення остаточного об’єднання, вчора, 3 грудня, до Козацького завітала чисельна делегація з Новокаховського міськвиконкому на чолі з міським головою Володимиром Коваленком.

До складу делегації увійшли всі заступники міського очільника, керівники відділів та управлінь Новокаховської міської ради. Зустрічав новокаховчан колишній селищний голова Козацького, а теперішній виконуючий обов’язки старости Андрій Чирко, який не гаючи часу почав знайомити гостей з наявними економічними та соціальними об’єктами селища.
Майже день пішов на те, аби відвідати місцеву амбулаторію та зубопротезний кабінет, школу, дитячий садочок, Будинок культури, спортивні заклади і навіть Свято-Георгіївську церкву. Після цього відбулись зустрічі з колективами комунального підприємства, яке надає послуги козачанам, та філією відомої фірми “Нібулон”, що розташавана на території Козацького. Гості зустрілись також з фахівцями колишньої селищної ради, з якими було обговорено питання їхнього подальшого працевлаштування.
На завершення відбулась спільна нарада з працівниками колишньої селищної ради, керівниками підприємств та установ Козацького.

На чисельні запитання присутніх дали відповіді Володимир Коваленко та Андрій Чирко. Практично більшість питань об’єднання були вирішені на місці, а ті, що залишились, розглядатимуться в подальшому. Адже процес об’єднання триває.
Новокаховська міська рада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН