Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні хор заспівав пісню Скрябіна

Сьогодні у Палаці молоді і студентства (ДКТ) панувала тепла атмосфера душевності й добра! Зібралися діти, дорослі, люди поважного віку, юнь.

Усі хором, під керівництвом професійного хормейстра та за диригування відомого композитора Олександра Гоноболіна, в рамках проведення Всеукраїнської акції #Щедрий_вівторок, заспівали пісню Скрябіна “Люди, як кораблі”.
Чудова ідея належить добродійці Ларисі Польській, голові правлінні Фонду громади м. Херсона #Захист.

Фінансово масовий захід підтримав двічі благодійник року Юрій Рожков, лідер Громадської платформи “Добро переможе”. Який зазначив: “Нам дуже хотілося об’єднати небайдужих земляків піснею. Досі такого ще ніхто не робив в Україні! Дуже приємно, що прийшло так багато людей, херсонців 200-250. Дякую кожному, хто знайшов час для благочинного творчого заходу! Дякую Ларисі Польській за добре серце, Олені Назарчук за те, що допомогла згуртувати бажаючих. Було чудово! Всі учасники вже незабаром зможуть себе побачити у музичному кліпі.

До слова, організаційні питання узгоджено з керівництвом гурту Скрябіна. Ми пишаємось українцем, патріотом Кузьмою. Він був щирим благодійником, закликав робити добро. І я щасливий, що сьогодні, у перший день зими, херсонці зігрілись гарним настроєм і гарячими серцями старих та нових друзів, ставши частинкою спільної доброї справи”.


Добро переможе – громадська платформа 

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН