Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Одесити долучаться до Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства»

В рамках проведення Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» в період з 25 листопада по 10 грудня буде проводитись низка заходів спрямованих на привернення уваги жителів області до проблем домашнього насильства і насильства за ознакою статі. Однією з визначальних подій цієї акції стане проведення обласної конференції «Реалізація політики рівності жінок і чоловіків в Одеській області: досягнення, виклики, завдання», яка пройде 28 листопада 2019 року з 10.00 до 15.30 години у Будинку прийомів Одеської обласної ради (Санаторний провулок,2).

Обласна конференція включає чотири діалогових панелі «Участь жінок в прийнятті ключових рішень. Жінки в політиці», «Гендерна рівність — це права людини без обмежень», «Виконання Резолюції Ради Європи № 1325 «Жінка, мир, безпека» в Одеській області» та «Комплексний підхід до вирішення проблем насильства за ознакою статі, протидії домашнього насильства та торгівлі людьми». Мета конференції – це привернення уваги громадськості до проблем, існуючих у суспільстві, формування нульової толерантності до таких ганебних явищ як домашнє та гендерно зумовлене насильство, торгівля людьми, пише Народна думка.

В роботі конференції прийматимуть участь представники Міністерства соціальної політики України, моніторингової місії ОБСЄ, Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні, народні депутати України, заступники голів з соціальних питань та уповноважені особи районних державних адміністрацій, міст обласного значення, об’єднаних територіальних громад районів та міст області, депутати обласної, міських, районних та місцевих рад, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації та Одеської міської ради, громадські організації національного та регіонального рівнів.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН