Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Прикордонники заявляють про провокаційні дії з боку представників арештованого судна “Мрія”

Повідомлення про це з’явилося у Фейсбук на сторінці Азово-Чорноморського Регіонального управління Держприкордонслужби:

 – Відносно танкеру «Мрія» прикордонники Азово-Чорноморського регіонального управління Держприкордонслужби продовжують виконувати ухвалу суду від 19 серпня 2019 року.

Разом з тим, представники судновласника намагаються дискредитувати роботу прикордонників, які діють в законний спосіб.

Починаючи з 16 жовтня вони здійснюють провокаційні дії. Зокрема у зазначену дату до танкеру «Мрія» здійснив швартування танкер «Десна» з метою перевантаження паливних матеріалів. Але жодних запитів про здійснення перестановки судна з метою швартування до судна «MRIYA» на адресу ХФ ДП «АМПУ» не надходило та не було погоджено з відповідними службами, про що в подальшому було складено акт, а також адміністративний протокол.

Недотримуючись відповідної процедури представники судна «Мрія» продовжили здійснювати провокації по відношенню до прикордонників. Так, ряд осіб, включаючи представників судновласника та засобів масової інформації в нічний час доби 24 жовтня намагались здійснити певні заходи по перешвартуванню танкеру порушуючи встановлену процедуру та без повідомлення відповідних служб, при відсутності дозволу від диспетчера порту і без інформування прикордонників капітаном порту щодо таких дій відносно судна тощо.

Наголошуємо, що Азово-Чорноморського регіонального управління Державної прикордонної служби України, керується загальними принципами діяльності державних органів України та Державної прикордонної служби України, виконує свої завдання та здійснює свої повноваження в межах, передбачених Конституцією України, Законами України «Про державний кордон України», «Про Державну прикордонну службу України», іншими актами законодавства України.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН