Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Таврійську ЖЕУ перевіряє ливнівки

«Таврійське ЖЕУ» сьогодні перевіряє ливнівки в багатоповерхових будинках. Про це повідомила майстер ЖЕУОльга Мальчикова. Зважуючи на те, що за прогнозом передбачаються дощі, комунальники працюють на випередження, і перевіряють, чи не має сміття в зливових трубах.

Не дивлячись на те, що такі перевірки працівники ЖЕУ проводять постійно, кожного разу в трубах  вони знаходять пластиковий посуд, пляшки та інше сміття. Це при тому, що виходи на дахи багатоповерхівок закриваються на замок, а ключі зберігаються в конторі ЖЕУ.

За інформацією Ольги Валентинівни, разом з цим ЖЕУ починає зачистку підвалів і їх утеплення. Кожний рік жеківці зачищають підвали від побутового сміття, розповідає майстер, закривають їх на замок, але наступного року в підвалах знову з’являється сміття. Зрозуміло, що його не інопланетяни підкидають з космосу, а свої ж мешканці будинку. Це притому, як кажуть МНСники, захаращення підвалу дуже часто призводить до пожежі. Крім того, що в підвалах постійно приходиться щось ремонтувати, міняти труби, працювати зварювальним апаратом. Так було в підвалі одного з будинків на вул. Франко, коли там прорвало трубу. Комунальники змушені були добиратися до місця аварії через купи сміття, пляшок та банок з під пива.

сайт міста Таврійськ

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН