Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Двоє дітей потрапили до лікарні через пожежу у 9-поверхівці

Двоє дітей госпіталізовані. На шостому поверсі дев’ятиповерхівки, що  на вулиці Китобоїв, сталася пожежа. Повідомлення про загоряння до служби порятунку надійшло сьогодні, 29 жовтня, о 6:57.

 Рятувальники вивели на вулицю двійняток та їхнього дідуся. Чотирирічних брата з сестрою направили до Миколаївської обласної дитячої лікарні. Олег Бабін, заступник головного лікаря з медичної роботи, розповів:

Діти середнього ступеня тяжкості. Стабільні. Сьогодні ми поспостерігаємо за ними. У кращому випадку, сьогодні ввечері, можливо, завтра вранці вони підуть додому. Все добре. Потрібно подивитися сатурацію, щоб не було опіків верхніх дихальних шляхів, гіпоксичної енцефалопатії.

Рятувальники евакуйовали 15 людей, з яких одна жінка та  дитина отримали першу медичну допомогу, від госпіталізації відмовились.

За словами рятувальника Сергія Водоп`яна, двійнята під наглядом дідуся знаходились у квартирі, мама в цей час перебувала на роботі. За інформацією рятувальників, пожежу спричинило необережне поводження з вогнем: залишена без нагляду запалена свічка.

Протягом півгодини пожежу в багатоповерхівці ліквідували. 

UA: Миколаїв

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН