Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонське підприємство запустило нову сучасну лінію з фасування борошна

Цьогорічна херсонська пшениця найякісніша за роки незалежності.

Такого зерна пшениці за вмістом клейковини й білка, як цього року, не пригадує засновник Товариства з обмеженою відповідальністю «Південмлин» Сергій Нестеренко.

Підприємство займається переробкою зерна, виробництвом борошна та макаронних виробів з початком 2000-х років: “Наше борошно давно завоювало симпатії покупців не лише Херсонської області. Продукція поставляється до інших областей України та світу завдяки своїй стабільній якості. «Південмлин» працює винятково на зерні херсонських аграріїв”, – коментує засновник підприємства Сергій Нестеренко. Цього року якість зерна висока на Херсонщині.

На підприємстві запроваджена ХАССП – система харчової безпеки. Якість контролюється на всіх етапах виробництва.
«Цього року приймаємо хороше зерно 2-3 класу. Для виробництва борошна вищого ґатунку сировина має бути з відповідним вмістом клейковини, певної вологості, мати гарні органолептичні показники. Зараз приймаємо сухе зерно, клейковина збережена у колосі, не вимита дощами, без картопляної палички й інших уражень», – сказала керівниця лабораторії підприємства Оксана Шевченко

Завоювати симпатії покупців і місце на внутрішньому ринку виробникам торгової марки вдалось завдяки впровадженню сучасних технологій. Нещодавно на «Південмлині» встановлена нова лінія з фасування борошна італійського виробництва.

Запуск нового обладнання збільшить кількість розфасованого у зручну упаковку борошна вдесятеро. На лінії продукція розподіляється у пакети по 1, 2 і 3 кілограми. Чотири працівники, які працюють на конвеєрі, випускають до 100 тисяч тон продукції на добу.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН