Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Таврійські комунальники відзвітували про готовність до зими

За інформацією керівників комунальних підприємств Таврійська, вся техніка до роботи в осінньо-зимовий період підготовлена і знаходиться в робочому стані. Про це повідомляють на офіційному сайті.

Ще влітку водоканал, ЖЕУ та «Комунсервіс» придбали повний комплект нових шин для тракторів та автомобілів, акумулятори. На початку жовтня транспортні засоби «Таврійського водоканалу» пройшли техогляд.

Наразі підприємства запаслись в достатньому обсязі  матеріалом на випадок ожеледиці. З 1 листопада управитель житловим фондом «Таврійське ЖЕУ» почне розвозити піскосуміш на прибудинкові території багатоповерхівок. Таких на балансі підприємства 105 будинків.

На апаратній нараді в понеділок, 21 жовтня, міський голова Микола Різак акцентував увагу комунальників на тому, що в період ожеледиць тротуари, під’їзні шляхи до будинків, дороги у дворах, біля зупинок громадського транспорту повинні бути посипані.

Крім цього всі комунальні підприємства повинні створити на випадок надзвичайних ситуацій  в осінньо-зимовий період триденний резервний запас паливно-мастильних матеріалів.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН