Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Бериславському районі відкрили пам’ятний знак для вшанування загиблих правоохоронців

Володимир Кателін, Олександр Кісилевський, Михайло Козопас, Віктор Ричковський, Олександр Онищенко, Олександр Шкрябін – імена правоохоронців Бериславщини, які віддали життя при виконанні службових обов’язків. Саме ці імена викарбувані на пам’ятному знаку, який відкрили 22 жовтня на меморіальному комплексі міста.

У заході взяли участь начальник Головного управління національної поліції у Херсонській області Олександр Прокудін, голова райдержадміністрації Олександр Гомон, голова районної ради Володимир Коновалов, голова громадської організації “Єдиний щит” Валерій Літвін, особовий склад відділу поліції, ветерани служби, рідні загиблих та громадськість.

Зі словами співчуття до присутніх звернувся Олександр Гомон, який відмітив, що пам’ятний знак загиблим правоохоронцям є доказом того, що ми не байдужі, і що для нас мають вагу слова честь, відвага, героїзм і мужність!

Одразу ж після відкриття пам’ятний знак було освячено. Присутні вшанували пам’ять загиблих правоохоронців покладанням квітів, хвилиною мовчання та урочистою стрільбою.

Бериславська РДА

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН