Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Розбитого бетонного хлопчика відновлять найближчим часом

“Розбитого бетонного хлопчика відновимо найближчим часом, – повідомив Юрій Рожков, – поки споруду на вул. Перекопській демонтовано. Але ж, проблема не в бетоні, а людській совісті! Невже херсонці забули як на цій вулиці, розігнавшись, водій збив дитину? Може, забули смерть активної студентки-активістки з ХДУ? І безліч ДТП на поворотах і дотичних вулицях? А я пам’ятаю. І закликаю водіїв та пішоходів бути обачнішими. А тих, хто бездумно, вандально розбиває менекени – людянішими!

Руйнувати – не будувати… Але, все ж, сподівають на порозуміння та запрошую всіх об’єднатись в суспільно-корисних справах!

Окремо хочу подякувати за небайдужість та співрацю Патрульна поліція Херсонської областіКонстантин Дронгаль. Фахівці тривалий час патрулювали збитий манекен, передавши його представникам команди “Добро переможе”. Вдячний небайдужим херсонцям, які розуміють важливість програми “Захист дітей на дорогах”. В Європі вже давно переконалися у дієвості таких фігур. Сподіваюсь, ми колись-таки станемо цивілізованішими.”

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН