Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Благодійний Фонд «Нова Каховка» опікується міським центром соціальної реабілітації дітей-інвалідів

Впродовж останніх  років Благодійний Фонд «Нова Каховка» (керівник Наталія Безп’ята) постійно опікується Новокаховським центром соціальної реабілітації дітей-інвалідів. Фонд допомогає вирішувати нагальні питання з покращення умов перебування вихованців, придбання нового обладнання, методичних посібників тощо. Про це кореспонденту Online Нова Каховка повідомили  у Центрі соціальної реабілітації дітей-інвалідів. 

Початок цього навчального року також не обійшовся без уваги керівництва БФ «Нова Каховка». На день свята міста була організована благодійна лотерея. За виручені кошти для Новокаховського центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів були придбані посуд, килимові доріжки у роздягальні груп денного перебування, щоб у зимовий період дітям було тепло і комфортно, тюль у групову кімнату та господарський інвентар для підтримання чистоти і порядку ігрового майданчика для дітей.

Колектив та батьки Новокаховського центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів дякують БФ «Нова Каховка» за турботу про його вихованців, підтримку і благодійність.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН