Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Новокаховська ЗОШ № 3 гучно відзначила 65-річний ювілей

У Новій Каховці пройшли святкування, приурочені ювілею ЗОШ № 3. Відзначити перемоги і здобутки школи зібралися випускники, учні, батьки та педагоги.

Про перебіг святкувань розповідають у дописі на сторінці навчального закладу у Фейсбуці:

“Промайнув ще один щасливий день у нашій рідній третій школі. Щасливий, бо дружньою шкільною родиною відсвяткували 18 жовтня свій 65-річний шкільний ювілей. 

Третя школа для нас це не просто будівля. Для нас третя школа – це той безмежний всесвіт, який творять учні, вчителі та батьки. І саме це партнерство сприяє тому, що школа є для нас улюбленою затишною домівкою.

18 жовтня вона зустрічала своїх жителів та гостей ошатно вбрана: на вікнах майоріли паперові кульки, такі ж самі кульки прикрашали її стіни, а паперові 3D квіти яскравою гірляндою зустрічали у фойє школи.

До свого 65-річчя школа створила гарненький банер, яким гостинно запрошувала до своєї школи. А ще вона підготувала для своїх учнів сюрпризи. Зранку їх на подвір’ї зустрічали друзі ФІКСИКИ та біло-джинсова фотолокація від батьків.

Такий чудовий стиль зі змістом: білий колір як символ чистоти, спокою, гарних емоцій та відчуття свободи; і джинсовий як символ комфорту, зручності та єднання. Такі у нашої школи батьки: креативні, завзяті, сповнені ентузіазму і нових ідей.

Так само люблять школу, як і їхні діти. Це тому, що багато з батьків самі колись були учнями третьої школі. І тепер гордо творять разом зі своїми дітьми нову історію школи.

І школа їм дуже вдячна за турботу, піклування і постійну підтримку. Учні разом з класними керівниками та батьками підготували для школи також приємний сюрприз, створивши чудові святкові відеоролики.

В них вони передали всю свою любов до школи, побажали їй успіху і процвітання, пообіцяли і у подальшому радувати її своїми досягненнями та перемогами. 

Впродовж святкового дня школа продовжувала дивувати своїх улюблених мешканців. Її друзі Фіксики (Нулик та Сімка) з перших хвилин завоювали любов не тільки дітей, а й дорослих і гостей свята. Сімка і Нулик влаштували для дітвори веселі пізнавальні пригоди! Вони розважали дітей танцями, музичними іграми та конкурсами.

А діти отримували навзаєм солодкі гостинці. Школа знає, що її дітлахи дуже полюбляють боді-арт. Тому і влаштувала у свій день народження відповідну локацію. Веселі смайлики, улюблені тваринки, комашки, рослинки прикрашали в цей день щасливі обличчя дітей. 

Своїм запальним виступом привітати третю школу прийшли її друзі- вихованці ЗАТ “Ручеек” БК (кер. Марина Ющенко, випускниця третьої школи). Учні 5-10 класів подарували своїй школі святковий флешмоб, для неї також співала Настя Щербань, виступали учні 3б класу. А ще був феєричний святковий салют, від якого дітлахи були просто в захваті.

Опівдні школа зустрічала нових гостей. Юні джентльмени перед порогом школи вітали міську владу, начальників відділів, інспектора ювенальної превенції, представників Херсонської академії непреривної освіти, ГО ветеранів АТО “Біла стріла”, директорів шкіл, дитячих садочків, ветеранів педагогічної праці, випускників школи – всіх тих, хто є її добрими друзями, які підтримують її, з радістю спостерігають за її успіхами та перемогами. 

Всі гості та педагогічний колектив зібрався разом в актовій залі, аби погортати сторінки шкільного літопису. 

Було море квітів, шквал бурхливих емоцій, безліч подарунків. Для педагогів школи випускники підготували святковий сюрприз: торт зі свічками та фейерверком із троянд.

Своїми виступами школу, вчителів та гостей порадували вихованці спортивного бального танцю “Юність” (кер. Олександр Головня), переможець Всеукраїнських та міжнародних конкурсів учень 9-б класу, вихованець музичної школи Матвій Ющенко, переможець міських та обласних конкурсів художнього читання віршів учень 8-А класу, вихованець БДТ Нікіта Слав’янський, маленькі феї з 3а, 3б, 4б та юні джентльмени з 1б, 3а, 3б та 4а класів.

Похвальною дощечкою від міського голови за самовіддану громадську діяльність на благо мешканців міста та Грамоту від ректора Херсонської академії непреривної освіти отримала директор школи Ірина Дубас, Грамоти міського відділу освіти з нагоди ювілею закладу вручили вчителю математики Людмила Туренко, вчителям початкових класів Лілії Турбабі та Ользі Обревко, вчителю історії та правознавства Олександрі Склейновій.

Так і промайнув ще один щасливий день у щасливій школі. Щасливий, бо кожен із мешканців третьої школи впевнений, що щастя є. Воно всередині. В стінах школи…”

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН