Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонці обурені стихійним сміттєзвалищем між житловим будинком та дитячим садком єврейської громади (Фото)

Про купу сміття, ка накопичилася у самому центрі Херсона пише на Фейсбуці Ярослав Мазуркевич:

– На фото – саме те, що мене «ощасливило» побачити коли я вернувся з Києва в Херсон. Виявляється, вже більше тиждня в Херсоні в центрі міста діє стихійне сміттєзвалище між житловим будинком по вулиці Стрітенська,3-А та дитячим садком єврейської громади. В 20 метрах від житлового будинку і в сотні метрів від площі Перемоги. І свалка збільшується стараннями небайдужих громадян що прагнуть у Європу.
Від мешканців будинку дізнався, що в будинку помер самотній чоловік і весь його непотріб було викинуто під будинком саме працівниками ТОВ «КП Центр», яке є «обслуговуючою організацією» після ліквідації комунального підприємства. От так «обслужили».

Щодо цього ТОВ – воно створено однією особою що раніше керувала ЖЕКот. Як вона «накерувалась» комунальним підприємством зрозуміло стало тим, що воно визнано банкрутом та ліквідовано. І майже нічого дивного в тому не має, що комунальне підприємство «заборгувало» приватним фірмам свого керівника майже 1,4 млн гривень, які тепер мають бути повернені з міського бюджету, до відома депутатів. На фоні цього створювати свалку в центрі міста і заодно брати з мешканців будинка гроші за якісь «послуги» є верхом цинізму.

Але це питання вже до поліції та виконкому. Мене цікавить інше – сміттєзвалище має бути прибраним. Я усно звернувся до Інспекції з благоустрою та контролю за санітарним станом (що знаходиться в сусідній будівлі) – побачу чи буде взагалі якась реакція, тоді поміркую що робити.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН