Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Громадська платформа “Добро переможе” допомагає відновити прибирання довкілля

“Мало прибрати територію! Важливо навчити херсонців підтримувати чистоту, подавати приклад дітям, виховувати їх в любові до рідного міста”, – щоразу наголошує Юрій Рожков.

Однаіз суспільно-корисних ініціатив його Громадської платформи “Добро переможе” – відновлення “чистих четвергів” у парках, скверах, біля освітніх закладів.

Добра традиція знайшла практичне застосування на території 37 школи Херсона. Трудовий десант діток, батьків та вчителів дружно прибрав прилеглі до закладу ділянки. Де було це робити складніше – зарості за стадіоном – прибрали газонокосаркою члени команди “Добро переможе”. Також Юрій Рожков потурбувавсь про машину для вивезення сміття. А зібрали його чимало!

Олексій Бунчук, директор ЗОШ № 37 зазначив: “Ми вже готуємось до зими! І батьківський колектив запросив до співпраці друга школи Юрія Рожкова. Приємно розуміти, що ми маємо таку потужну підтримку і в навчанні, і в спорті, і в екологічному вихованні! Сьогодні, окрім допомоги у наведенні ладу на території школи, команда “Добро переможе” привезла нам у подарунок зручні дерев’яні лавки. Вони будуть стояти біля стадіону, щоб дітям було комфортно відпочивати. Вкотре дякуємо Юрію Рожкову за турботу!”

За інформацією зі сторінки “Добро переможе – громадська платформа Юрія Рожкова”.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН