Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Новій Каховці привітали літніх людей

Святкування Міжнародного дня людей похилого віку вже стало доброю традицією на території Новокаховської міської об’єднаної територіальної громади. Про це повідомляють на офіційному порталі.

1 жовтня з нагоди відзначення Міжнародного дня людей похилого віку у територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) при відділенні денного перебування для громадян похилого віку та ветеранів праці організовано та проведено святковий захід «Добром забуте серце обігрійте».
Привітати поважних громадян похилого віку та ветеранів праці прийшов заступник міського голови Віктор Замковий. Він передав найщиріші вітання від міського голови та побажав міцного здоров’я, добра та довголіття. Родинного тепла і затишку старшому поколінню побажала директор територіального центру Людмила Логвінова. Вона відзначила, що двері закладу завжди відкриті, а дружній колектив завжди готовий прийти на допомогу.
Концертною програмою потішили серця людей старшого покоління творчі колективи міського Палацу культури, Музичної школи та Будинку дитячої творчості.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН