Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Таврійську триває благодійна акція «Милосердя»

Відповідно до розпорядження міського голови Миколи Різака № 155-р від 18.09.19 р. в місті Таврійськ у вересні-грудні проводиться Всеукраїнська благодійна акція «Милосердя».

Згідно розпорядження міського голови створена робоча група по підготовці та проведенню благодійної акції на чолі з заступником міського голови Олександром Павлюком.

До складу робочої групи увійшли керуюча справами виконкому Наталя Левченко (заступник голови оргкомітету), спеціаліст з питань дітей, сім’ї та молоді, освіти, культури та спорту виконкому Тетяна Шашликова (секретар оргкомітету), директори міських навчальних закладів Лілія Грішагіна та Віктор Нестерович, завідувач амбулаторією № 3 загальної практики сімейної медицини Микола Гуменюк, голова Таврійського товариства інвалідів «Вікторія» Юлія Пісоцька, голова Ради ветеранів Таврійська Надія Чабан, директор міського Будинку культури Зоя Штефан, юрисконсульт виконкому Марина Павличенко.

В рамках благодійної акції «Милосердя» в місті передбачається провести обстеження матеріально-побутових умов проживання людей похилого віку, осіб з інвалідністю з метою адресного забезпечення потребуючих грошової чи натуральної допомоги, в тому числі сільськогосподарською продукцією для заготівлі на зиму, ремонту житла, забезпечення паливом, скрапленим газом, одягом, взуттям, медикаментами та іншим.

На 1 жовтня заплановано провести загальноміський захід, присвячений Міжнародному дню людей похилого віку, а 3 грудня – до Міжнародного дня  інвалідів.

Міська влада Таврійська звертається до підприємств, установ, організацій усіх форм власності надати матеріальну допомогу працюючим пенсіонерам, ветеранам виробництва для поліпшення їх добробуту.

А також до молоді міста, провести акцію «Старшокласники – людям похилого віку», і надати допомогу у збиранні городини, благоустрою подвір`я та прилеглої території старшому поколінню таврійчан.

сайт міста Таврійськ

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН