Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Білозерському районі хочуть запустити соціальний проект «КОПи»

Відповідне доручення від 25 вересня 2019 року №29-д «Про впровадження соціального проекту з особистої, дорожньої та громадської безпеки “КОПи” (Кмітливі Охоронці Порядку) на території Білозерського району» видав голова райдержадміністрації Віктор Романов.

Соціальний проект з особистої, дорожньої та громадської безпеки «КОПи» (Кмітливі Охоронці Порядку) передбачає декілька напрямків реалізації.

По-перше, цей проект дозволить підготувати підлітків – майбутніх охоронців порядку через подання теоретичних та практичних знань і навичок, навчити їх самообороні, наданню першої медичної допомоги, тощо.

По-друге, в рамках реалізації проекту «КОПи» планується створення в області дитячого «автомістечка» з метою формування культури поведінки на дорозі. А вже на території створеного «автомістечка» у вечірній час проводити вуличний кінотеатр із показами соціальних роликів, проведення занять по безпеці дорожнього руху.

Та нарешті, впровадження даного проекту дозволить навчити дітей правилам безпеки на дорозі, підвищить імідж поліцейського та довіру до нього серед дітей та інших верств населення.

Реалізація даного проекту надасть можливість виробити системну роботу з ознайомлення дітей та молоді з ПДР, з підняття правосвідомості молоді, протидії негативних явищ, яка з року в рік буде лише удосконалюватися, адже проблема підготовки дітей та молоді до безпечного самостійного життя не зникне ніколи.

сайт  Білозерської  районної держаної адміністрації

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН