Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Святковий концерт від дитячих музичних колективів відбувся для людей поважного віку у Херсоні

Юрій Рожков: “Глибоко поважаю людей поважного віку. Вдячний за їх багаторічну працю у розбудові нашого міста, за мудрість, що терпляче передать молодому поколінню! Наші батьки, дідусі і бабусі, мабуть, як ніхто інший заслуговують на шану та підтримку. Намагаюсь дбати про літніх людей щодня, щоб у святкові вечори зустрічатись з ними очима і посмішками щиро та з добром!”

У Міжнародний день людей поважного віку, лідер Громадської платформи “Добро переможе” відвідав кілька колективів: представників організацій ветеранів, інвалідів, волонтерів, Товариства Червоного Хреста України. Привітав теплими словами, обійняв, вислухав, поспілкувався.

Любов Старинець, представник Всеукраїнської громадської організації “Захист дітей війни” поділилась враженнями: “Ми сьогодні відпочили душею! У поважному віці особливо хочеться уваги, її завжди не вистачає. І ще більше – визнання та простого людяного “Дякую”. А Юрій Рожков, як завжди, прийшов до нас з добрим відкритим серцем, подякував, що ми у свою молодість будували Херсон, область… Він часто нас навідує! Було дуже приємно побувати і на святі “Золотий вік” на його запрошення!”

Про традиційні зустрічі з ветеранами Дніпровського району розповіла і Людмила Чулкова, голова Дніпровської районної організації Товариства Червоного Хреста України: “Більшість волонтерів Червоного Хреста – люди мудрого віку, готові дарувати свій час і турботу іншим. Сьогодні ми із задоволенням зустрілись, посиділи за столом, згадали 1000 і 1 добру справу. Багато з них – спільні з Юрієм Рожковим, засновником Громадської платформи “Добро переможе”. Такі приємні зустрічі – необхідні. Вони надихають, радують і, думаю, подовжують життя!”

Сюрпризом для людей поважного віку став святковий концерт від дитячих музичних колективів Центру позашкільної роботи та подарунки від Юрія Рожкова.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН