Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Безпечне місто: херсонська поліція активно готується до впровадження програми

E Херсоні затвердили програму «Безпечне місто». Невдовзі у місцях загального користування та великого скупчення людей буде встановлено камери відеоспостереження.

За словами працівників поліції, створять сучасну систему відеоаналітики з можливістю розпізнавання автомобіля за номером, маркою, кольором. Окрім цього, в автоматичному режимі порівняння автомобіля з базами даних поліції на предмет використання підробленого, викраденого державного номерного знаку, перебування в розшуку. Це надає можливість виявляти злочинців до в’їзду в місто.

Наразі вже закупили відеокамери та комп’ютерне обладнання. За даними сайту публічних закупівель «Prozorro», ГУ Національної поліції у Херсонській області оголосило черговий тендер для реалізації програми. На суму близько 800 тисяч гривень планують придбати тридцять три пакети програмного забезпечення для обробки фото. Саме воно дозволить виявляти злочинців.

Згідно з тендерною документацією, програмне забезпечення має бути переданим до замовника не пізніше кінця поточного року.

Гривна

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН