Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Новокаховські бізнесмени збільшили сплату єдиного податку на 5,2 млн грн

Суб’єкти господарювання міста Нова Каховка, які перебувають на спрощеній системі оподаткування, протягом семи місяців 2019 року сплатили до місцевого бюджету міста 27,2 млн. грн. єдиного податку, що на 5,2 млн.грн. перевищує показник відповідного періоду минулого року.

Про це кореспонденту Online Нова Каховка повідомили у Новокаховському управлінні ГУ ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Лідерами зі сплати єдиного податку продовжують залишатися фізичні особи – підприємці. Ними сплачено до місцевого бюджету 21,8 млн. гривень.

У свою чергу, юридичними особами – платниками єдиного податку перераховано до місцевої казни майже 5 млн. гривень.

Четверта група «спрощенців» – це суб’єкти підприємництва аграрної галузі. Відтак, від місцевих аграріїв за 7 місяців 2019 року надійшло майже 0,5 млн. грн єдиного податку.

Новокаховське управління ГУ ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі звертає увагу, що єдиний податок у повному обсязі зараховується до  місцевих бюджетів. Саме тому, перераховуючи зазначений податок своєчасно та у повному обсязі, підприємці забезпечують фінансування поточних потреб та сприяють розвитку своєї громади.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН