Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Юрій Гусєв зустрівся з батьками військовополонених моряків

24 серпня, у день відзначення 28-ої річниці незалежності України голова обласної державної адміністрації Юрій Гусєв зустрівся з батьками й родичами військовополонених моряків Михайла Власюка, Віктора Беспальченка та Сергія Чуліби з Херсонської області.

Нагадаємо, що 25 листопада 2018 року російські військові біля берегів Криму таранили, обстріляли та захопили артилерійські катери «Бердянськ» та «Нікополь» і буксир «Яни Капу». Плавзасоби ВМС України прямували з Одеси до Маріуполя. На борту перебували 24 українські військовослужбовці, мінімум троє отримали поранення. Всі вони тепер під вартою у Російській Федерації.

«Держава робить усе можливе, аби всі 24 полонені моряки якнайшвидше опинилися вдома», – зазначив Юрій Гусєв.

Батьки полонених українських моряків розповіли про спілкування з хлопцями. Кажуть, тримаються бадьоро й упевнені у якнайшвидшому поверненні додому.

Також рідні полонених моряків зазначають, що велику підтримку надають українські волонтери та Посольство України в Російській Федерації.

Батьки моряків й уся країна вірить у те, що незабаром хлопці повернуться додому.

Зі свого боку голова облдержадміністрації запевнив, виправданих і вільних військових моряків зустрінуть так, як уміють тільки на Херсонщині.

«Для мене наші моряки – вже Герої України і саме так, як героїв, ми зустрінемо їх удома. Хлопці, як і тисячі інших захисників, зробили все для того, аби сьогодні ми з вами могли святкувати 28-й День Незалежності. Вашими дітьми пишається вся Україна, бо вони не зламалися! Ми дійсно чекаємо на них і впевнені, що їх боротьба не даремна! Херсонщина зустріне хлопців, як справжніх Героїв своєї країни, які мужньо витримали утиски країни-окупанта», – запевнив голова облдержадміністрації Юрій Гусєв.

сайт Херсонської ОДА

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН