Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсонській філії міжнародної Комп’ютерної Академії ШАГ відбувся захист проектів

Студенти спеціальності «розробка програмного забезпечення» представили 10 розробок по курсу «об’єктно-орієнтовного програмування». Ця методологія заснована на представленні програми у вигляді сукупності предметів, кожен з яких є представником певного класу, а класи утворюють ієрархію наслідування. У перекладі на зрозумілу більшості мову – структура людського мовлення в цілому відображує ідеологію ООП: від імені предмета – до використання назви у переносному значенні. Студенти презентували свої роботи перед експертами.

«Студенти підійшли до фінішу з «об’єктно-орієнтовного програмування» на базі мови програмування С++. Ми вирішили, щоб вони захищали свої проекти перед спеціалістами наших ІТ-компаній, ІТ-кластера м. Херсона і експертами-фрілансерами», – сказав директор Херсонської філії Комп’ютерної Академії ШАГ Віталій Швець.

Журі визначило три кращі проекти. Третє місце посіли Олексій Мелентьєв та Олег Сазонов, на другому – Кім Козлов за проект ООП «Морський бій».

«Майже рік навчаюсь у Комп’ютерній Академії. Найкращий навчальний заклад для програміста, тут працюють викладачі високого рівня. Я наблизився до своєї мрії – стати програмістом» – поділився Кім.

Друге місце розділили між двома проектами. Автор проекту – Владислава Стародубець:

«Я вивчила мови С, С++, отримала інші необхідні знання. Це фундамент для подальшої моєї кар’єри».

Проектом-переможцем визнана розробка Дмитра Ковальова.

«Я прийшов сюди за знаннями, оскільки знаю, що це потужний навчальний заклад. Я відвідував академію ще в дитинстві. Маю на меті стати ІТ-спеціалістом і працювати, скоріш за все, в управлінні і розробці ігор», – розповів Дмитро.

Академія працює з 1999 року, готує програмістів, дизайнерів, системних інженерів. Навчальний заклад, крім глибоких профільних знань, вчить мислити готовими проектами і працювати у команді. Має 72 філії у 20 країнах світу. За 20 років підготувала 125 тисяч спеціалістів у сфері ІТ-технологій.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН