Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Новій Каховці відновили будівництво ЦНАПу

Завершити всі роботи повинні до кінця цього року.

Відновити роботи з будівництва майбутнього Центру надання адміністративних послуг наприкінці липня змогли у Новій Каховці. 

— У компанії-забудовника виникли проблеми, які тягнулися дев’ять місяців. У неї спочатку забрали ліцензію, а потім її змогли поновити. Нині роботи там йдуть повним ходом і перед нами стоїть завдання завершити їх у стислі строки, — прокоментував міський голова Нової Каховки Володимир Коваленко.

Переможцем тендеру на будівництво ЦНАПу виявилась столична компанія ТОВ “СК Укрстрой”. Вартість робіт становить 19 685 330, 94 гривень. Кошти на це були виділені з бюджету Новокаховської міськради та Державного фонду регіонального розвитку. Будівництво об’єкту має завершитись до 31 грудня 2019 року. 

За даними YouControl, “СК Укрстрой” зареєстрована в лютому 2017 року і розташована у Києві на вул. Басейній, 5 Б. Засновником компанії є жителька Запоріжжя Тетяна Довгуля.

ЦНАП є державною установою з надання різноманітних адміністративних послуг за принципом “єдиного вікна” та “прозорого офісу”. У Новій Каховці в ньому планується надавати близько 200 адмінпослуг, починаючи від оформлення закордонних паспортів і ID-карток до вирішення питань розміщення зовнішньої реклами, роботи закладів торгівлі, операцій з земельними ділянками тощо.

Олег БАТУРІН

Новий день

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН