Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Херсоні поліція з’ясовує обставини ДТП із загиблим

Сьогодні приблизно о 01:10 год. в «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини надійшло повідомлення, що у Херсоні навпроти льодового катка по вулиці Перекопська сталася дорожньо-транспортна пригода з потерпілим.
На місце прибули працівники Управління патрульної поліції в Херсонській області та слідчо-оперативна група. В автомобілі «БМВ» знаходився чоловік, якого затиснуло всередині. Тож на місце викликали працівників ДСНС та екстрену медичну допомогу. Понад дві години знадобилося рятувальникам, щоб звільнити з пошкодженого автомобіля 23-річного потерпілого херсонця. Весь цей час йому надавали медичну допомогу. Чоловік помер від тілесних ушкоджень, несумісних з життям, в кареті “швидкої” по дорозі в лікарню.
Попередньо встановлено, що водій не обрав безпечну швидкість руху, внаслідок чого не впорався з керуванням та скоїв зіткнення з електроопорою. Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Поліція з’ясовує обставини ДТП.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН