Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Мільйонерів на Херсонщині стає все більше

З початку року 18 715 громадян Херсонщини вже подали декларації про майновий стан і доходи та задекларували 487 млн. грн. доходів.

Херсонці, які відзвітували про минулорічні доходи в рамках деклараційної кампанії – 2019, визначили до сплати 23,5 млн. грн. податку на доходи фізичних осіб та 2,7 млн. грн. військового збору – про це станом на 18.04.2019 інформує управління податків і зборів з фізичних осіб Головного управління ДФС у Херсонській області. 

Станом на звітну дату минулорічні доходи понад 1 млн. грн. задекларували 43 фізичні особи. Декларанти – мільйонери вказали доходи у сумі 310 млн. гривень.

Деклараційну кампанію підтримали відомі артисти з Херсонщини – Світлана Тарабарова та Макс Барських, Ганна Макарова та Микита Прошинський – майстри спорту України з важкої атлетики, призери Чемпіонату Європи з важкої атлетики та міжнародних турнірів.

До речі, податкова декларація про майновий стан і доходи подається в такі граничні строки:

– для громадян, які зобов’язані подати податкову декларацію, і осіб, які проводять незалежну професійну діяльність – до 2 травня2019 року, що настає за звітним періодом;

– для громадян, які мають право на податкову знижку – до 31.12.2019 (включно).

Гривна

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН