У Скадовському районі перевіряли якість чебуреків

Фахівцями Держпродспоживслужби 18 квітня були перевірені заклади громадського харчування для запобігання виникнення захворювань на гострі кишкові інфекції.

Під перевірку потрапив заклад, який частує відпочивальників чебуреками, які так полюбляють їсти нашвидкоруч туристи на курортах. Найчастіше саме фаст-фуд стає причиною отруєння у літню пору року.

Фахівці перевірили чи є в наявності необхідні документи у підприємця, чи належно зьерігаються продукти та чи проходять працівники медичний огляд, що є обов’язковим для закладів громадського харчування.

За результатами роботи суб’єкту господарювання роз’яснено вимоги чинного законодавства у сфері безпечності харчових продуктів при їх виробництві та обігу, – повідомляє Держпродспоживслужба у Херсонській області.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

code