Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Сучасний міні-стадіон відкрили у Херсонській гімназії №1

Сьогодні, 18 квітня, в обласному центрі відбулося офіційне відкриття чергового міні-футбольного поля зі штучним покриттям.

Сучасний міні-стадіон, розмірами 42х22 метри, облаштували на території Херсонській гімназії № 1. На його урочисте відкриття завітали начальник управління з питань фізичної культури та спорту обласної державної адміністрації Юрій Кан, голова Херсонської обласної федерації футболу Андрій Гордєєв, Херсонський міський голова Володимир Миколаєнко.

У своєму зверненні до присутніх Андрій Гордєєв висловив сподівання, що відкриття таких об’єктів сприятимуть розвитку на Херсонщині різних видів спорту. Сучасне футбольне поле зі штучним покриттям дасть змогу дітям, незалежно від пори року, займатись улюбленим видом спорту, підвищувати свою спортивну майстерність та зміцнювати здоров’я під час тренувань на свіжому повітрі.

Голова Херсонської обласної федерації футболу привітав юних футболістів, побажав нових спортивних успіхів та вручив подарунок – футбольні м’ячі.

Для довідки. Сучасний міні-стадіон, вартість якого становить майже 1,5 млн грн, також планується використовувати для організації та проведення змагань з міні-футболу. 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН