Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Школярі з Нової Каховки взяли участь у всеукраїнському фестивалі ROBOfirst

Колектив загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3 Новокаховської міської ради турбується, щоб навчання дітей було цікавим та різнобічним. Третій рік поспіль впроваджуємо інноваційні освітні технології STEM-навчання, а саме програму FIRST LEGO League Jr.

6 та 7 квітня у стінах Українського дому м. Київ пройшов фестиваль робототехніки та STEM-освіти ROBOfirst, на якому команда учнів школи (Василенко Денис, Сотник Марія, Литвин Станіслав, Руснак Ярослава, Садовський Сергій) представляла свою роботу «Місячне поселення» і отримали нагороду та цінні подарунки в номінації «Вражаюча рухома модель».

Кожного року FIRST LEGO League Jr. презентує нове захоплююче завдання аби запалити творчість та креатив дітей віком від 6 до 10 років. Тема сезону 2018-2019 називається « Місія: Місяць!» та передбачає цікаву роботу, де учням необхідно вирішити проблеми життя людини на земному супутнику. Кожна команда починає своє дослідження реальної світової теми за допомогою ексклюзивного Набору сезону від LEGO® Education. Використовуючи цей набір, як базовий, діти створюють нову власну модель . Впродовж роботи в сезоні учні вивчають базові навички інженерії та програмування і за допомогою конструктора LEGO® WeDo приводять свою модель в рух.

У фестивалі взяло участь 35 команд – більш ніж 250 учасників, захоплюючі проекти, цікаві відкриття цього сезону та незліченна кількість нових вражень.

Третя школа міста Нова Каховка

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН