Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Новій Каховці пройшов відкритий чемпіонат міста з таеквон-до, присвячений ветеранам і бійцям АТО та ООС

Сьогодні, 13 квітня, в Новій Каховці в спортивному комплексі “Гарт” розпочався відкритий чемпіонат міста з таеквон-до, присвячений ветеранам та бійцям АТО/ООС «Героям Слава!», повідомляє кореспондент Online Нова Каховка.

Загальне керівництво організацією та проведенням змагань здійснює відділ у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Новокаховської міської ради (керівник Наталія Таран).

В чемпіонаті беруть участь спортсмени з Маріуполя, Мелітополя, Чугуєва, Миколаєва, Херсона, Білозерки, Берислава, Таврійська та Нової Каховки.

Почесне право підняти прапор держави було надано призерам чемпіонату Європи 2019 р., який проходив в м. Ріміні (Італія), новокаховчанам Мельниковій Єлізаветі та Папідзе Софії.

Зі словами вітання до учасників змагань звернулися заступник міського голови Нової Каховки Олег Тарабака та керівник Громадського об’єднання учасників АТО «Біла стріла» Дмитро Марков.

Начальник відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Наталія Таран вручила подяки міського голови Нової Каховки Волдимира Коваленка членам збірної команди України з таеквон-до, які стали призерами чемпіонату Європи 2019 р., що проходив в м. Ріміні (Італія)  новокаховчанам Попідзе Софії, Мельниковій Єлизаветі, Немерець Аліні, Харечко Дарині та Броніку Олександру.

В свою чергу керівник Громадського об’єднання учасників АТО «Біла стріла» Дмитро Марков вручив кожному призеру чемпіонату Європи від ветеранів АТО спортивні рюкзаки.

Спортсменів та глядачів змагань привітав хореографічний колектив «Рітмікс» (керівник Лілія Пономаренко)

Головний суддя чемпіонату Президент Херсонської обласної Федерації таеквон-до Афанасьєв Дмитро Володимирович.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН