Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Миколаєві пройшв IV Всеукраїнський відкритий турнір з бадмінтону

У Миколаєві пройшв IV Всеукраїнський відкритий турнір з бадмінтону пам’яті тренера-викладача Сергія Косенчука. В змаганнях беруть участь юні бадмінтоністи Одеської, Львівської, Донецької, Дніпропетровської, Харківської, Миколаївської областей, міста Києва та Молдови. У відкритті традиційної зустрічі представників кращих шкіл бадмінтону взяли участь голова Миколаївської обласної ради Вікторія Москаленко та заступник голови Миколаївської обласної ради, президент федерації бадмінтону у Миколаївській області Андрій Кротов.

 По завершенні урочистої церемонії голова обласної ради обговорила з в.о. начальника управління молоді і спорту облдержадміністрації Віктором Гінкулом перспективи реконструкції фізкультурно – оздоровчого комплексу у мікрорайоні Намив.

 Також Вікторія Вікторівна поспілкувалася зі спортсменками гандбольного клубу «Реал». Він існує у Миколаєві протягом дев’яти років. Дівчата дуже перспективні. Але сьогодні завданням номер один для них є реконструкція зали, де проходять тренування гандболісток. Свої побажання спортсменки висловили голові Миколаївської обласної ради Вікторії Москаленко.

Миколаївська обласна рада

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН