Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

З водієм миколаївської маршрутки, який нецензурною лайкою довів бабусю до сліз, провели роз’яснювальну роботу

За фактом інциденту, який стався 11 квітня у маршрутці  №45 міста Миколаєва між пасажиром та водієм, розпочато внутрішню службову перевірку на підприємстві «ТОВ ВКФ «Гуріг – сервіс», що забезпечує перевезення на цьому маршруті.

Про це повідомляє управління транспортного комплексу, зв’язку та телекомунікацій міської ради.

Так, керівник управління транспорту Дмитро Попов та його заступник Олег Кукса провели виїзну нараду  за участі начальника відділу безпеки дорожнього руху  підприємства ТОВ ВКФ «Гуріг – сервіс», власниці транспортного засобу, водія, а також заявницею, яка розмістила публікацію.

Зі слів водія відтворено ситуацію: зранку у напрямку кінцевої зупинки «Намив» на Центральному ринку в маршрутку сіла жінка похилого віку. При вході пасажирка показала пільгове посвідчення та зайняла вільне місце. Водій зробив жінці зауваження, але не відмовив у проїзді. Зазначає, що нецензурних слів до неї не вживав. У конфлікт втрутилися інші пасажири, почалася словесна перепалка.

Свідком інциденту стала заявниця.

Про позаштатну ситуацію водій доповів власниці транспортного засобу, яка сіла згодом у маршрутку. Представники підприємства зазначили, що заявниця не розмовляла з водієм та власницею маршрутки.

Зі свого боку авторка публікації стверджує, що водій вів себе неадекватно, ображав жінку, вживав нецензурну лайку. Пасажирка просила, щоб її безоплатно довезли, хоча таке право прямо передбачено чинним законодавством, пише Корабелов.Інфо.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН