Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Триває оновлення матеріальної бази Каланчацької районної державної лікарні ветеринарної медицини

На початку квітня працівники Каланчацької районної державної лікарні ветеринарної медицини отримали спеціальний одяг, який має відповідні ознаки належності спеціалістів до установи.

Тепер окрім посвідчення, яке має кожен фахівець ветеринарної лікарні, споживачі послуг поінформовані щодо прізвища та ім’я спеціаліста, який їх обслуговує. Спеціальний одяг придбано за рахунок субвенції з місцевого бюджету Мирненської ОТГ Каланчацького району Херсонщини по затвердженій «Програмі із забезпечення епізоотичного благополуччя» та коштів спеціального фонду установи.

А минулого місяця автопарк Каланчацької районної державної лікарні ветеринарної медицини поповнився авто ВАЗ 21213, який установі безоплатно передано Головним управлінням Держпродспоживслужби в Херсонській області. Окрім того, на весь автомобільний транспорт ветлікарні встановлено газообладнання, що дає змогу бути більш мобільними і значно зекономити державні кошти на придбання паливно-мастильних матеріалів.

Фахівці ветеринарної лікарні кажуть, що таке поповнення дасть змогу не тільки більш оперативно реагувати на будь-які епізоотичні виклики, а й розширювати спектр надання якісних послуг.

Держпродспоживслужба у Херсонській області

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН