Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Херсонському державному аграрному університеті розіграли кубок ректора з КВК

Веселий сміх і гарний настрій панували сьогодні в актовій залі Херсонського державного аграрного університету, адже на сцені відбувалося уже традиційне дійство – гра КВК за Кубок ректора. 

У запеклих жартівливих батлах взяли участь п’ять команд кожна з яких представляла свій факультет: «Діти капітана Мринча», «Маринад», «Серпентарій», «В кубі» та «Вжух». Актова зала університету була заповнена студентами, викладачами та гостями заходу.

Кубок з КВК проходив за підтримки ректора університету Юрія Кирилова та управління сім’ї, молоді та спорту Херсонської міської ради.
Команди дивували глядачів влучними жартами, веселими мініатюрами та гострим гумором. 

Студенти з натхненням поставились до підготовки і продемонструвати власне почуття гумору та створили веселий настрій усім присутнім. Учасники показали, що вони можуть бути творчими, креативними та з почуттям гумору. Щирий сміх та оплески лунали безперервно.

Ця гра не має переможених, адже кожна з команд – переможець. Всі були достойні, проте гра є гра, тож за результатами оцінок журі переможцями стала команда від факультету ФРГП «Серпентарій».

ХДАУ

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН