Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Фіскали на Херсонщині розшукують відомого співака – херсонця Макса Барських

Фіскальна служба Херсонщини запрошує до декларування

відомого співака – херсонця Макса Барських, – передає  Український південь“.

На Херсонщині кампанію декларування доходів громадян – 2019 активно підтримують відомі земляки – представники шоу – бізнесу, громадські діячі та спортсмени.

Головне управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі запрошує долучитися до декларування минулорічних статків і відомого українського співака, композитора, автора пісень – Макса Барських, який народився та виріс у Херсоні.

Відповідну декларацію про доходи треба надавати до податкової інспекції за податковою адресою, тобто за місцем реєстрації згідно з паспортними даними громадянина. А виконати свій конституційний обов’язок – подати декларацію можна будь-яким із трьох способів, встановлених ст. 49.3 Податковим кодексом України, до 1 травня 2019 року.

Для громадян – декларантів, які перебувають за межами України, особисто відвідувати центр обслуговування платників не потрібно. Таким українцям зручно та доцільно звітувати в електронному вигляді, через сервіс ДФС «Електронний кабінет» із використанням електронного цифрового підпису.

Фіскальна служба Херсонщини заздалегідь вдячна всім співвітчизникам, публічним, зірковим і авторитетним херсонцям за особистий приклад відповідальності та соціальної свідомості громадянина України під час сплати податків задля економічного розвитку та процвітання нашого чарівного таврійського краю та морського узбережжя.

Чекаємо на зіркові приклади від зіркових херсонців!

 

Прес-служба Головного управління

ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН