Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Діти з Кіндійки отримали оригінальні подарунки

Оригінальний подарунок відвідувачам Кіндійської бібліотеки презентував Юрій Рожков, лідер Громадської платформи “Добро переможе” – художні набори для розвитку творчості дітей: ліплення, малювання, розфарбовування об’ємних деталей на чашках.

Катерина Іванова, бібліотекар Кіндійської селищної бібліотеки-філії розповіла: “Ми просили Юрія Рожкова подарувати нашим читачам щось цікаве, креативне для їх розвитку, чим ще діти не займались, щоб зацікавити наших відвідувачів. Але не знали, що нам подарують такі оригінальні набори з Голландії! Дуже добре, що Юрій Рожков співпрацює з різними країнами і ми у нашому селищі, рідній Кіндійці можемо займатися такими творчими поробками з Європи. Дякуємо за це!”

Юрій Рожков, лідер Громадської платформи “Добро переможе” із задоволенням передав вітання кіндійським діткам від друзів-партнерів – Фундації “Голландія-Україна” та Благодійного фонду “Мангуст”, підкресливши: “Усі діти мають розвиватися якісно: як у містах, так і у селах та селищах. А творча гра – саме те, що сприятиме цьому якнайкраще. Задоволений, що наші подарунки припали до душі. Обов’язково будемо радувати діточок ще!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН