Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Одеський мер задекларував шість годинників та землю на Вінничині

Одеський міський голова Геннадій Труханов згідно з законодавством подав декларацію про статки за 2018 рік

Про це повідомляє кореспондент Depo.Одеса.

Згідно з декларацією, минулого року на посаді міського голови Геннадій Труханов н заробив 164 тисячі гривень. Ще 85 тисяч гривень він отримав у якості подарунку від своєї доньки Катерини. Варто зазначити, що саме вона орендує автівку Land Rover 2012 року випуску, на якій їздить мер – власного транспорту він не має.

А от із нерухомим майном у Геннадія Труханова все набагато краще – він є власником (спільно з матір’ю) будинку (254,2 кв м) та особисто володіє великою квартирою (131 кв м) в Одесі. Ще один, щоправда, крихітний будиночок в Піщанці Вінницької області (45,7 кв м) задекларувала матір міського голови Марія Труханова. В тому ж селі їй належать майже 27 тисяч квадратних метрів землі. Не безземельний і сам Геннадій Труханов – на ньому земельная ділянка у Одесі (681 кв м)

Окрім цього, міський голова, схоже, є великим шанувальником годинників – він задекларував одразу шість штук – Rolex, Brequet, Ulysse Nardin, Platek Philippe, A. Lange and Sohne, Bovet. Марія Труханова задекларувала ювелірні вироби невідомих марок – сережки, каблучки та підвіску.

Згідно з декларацією, Геннадій Труханов має акції “Одеського нафтопереробного заводу”, а його мати – ВАТ “Комуненерготранс”.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН