Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Білозерці відбувся турнір з футзалу до дня пам’яті «Небесної Сотні»

Вже четвертий рік поспіль Білозерська спортивна школа проводить традиційну першість  з футзалу пам’яті «Небесної Сотні» серед команд юнаків 2007 р.н. та молодші. Цього року футбольне свято відбулося в рамках проекту «Майбутні чемпіони», що реалізується громадською організацією “Білозерський центр регіонального розвитку” у співпраці з Білозерською РК ДЮСШ за фінансової підтримки програми «Активні громадяни» Британської Ради, Фонду «Об’єднання»  та Білозерської селищної ради. В рамках проекту спортивна школа отримала подарунки – футбольні м’ячі та четверо воріт для мініфутболу.

В змаганнях прийняло участь більше 50 спортсменів з Білозерської РК ДЮСШ, Дніпровської та Киселівської філій.

На початку змагань учасників та гостей привітали начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Білозерської селищної ради Валерій Сергійович Білоус та голова об’єднання «Білозерський центр регіонального розвитку» Елла Євгеніївна Петренко. 

Завдяки підтримці вболівальників та батьків наших юних футболістів, усі зустрічі між командами відбулися яскравими та емоційними та по-справжньому хвилюючими.

Отже, у підсумку IV місце у юнаків з Киселівської філії (тренер Воротило С.С.) III місце і бронзові нагороди у Дніпровського (тренер Балковий І.А.), II місце вибороли юнаки Білозерської РК ДЮСШ-2009 (тренер Діброва А.В.), та звання чемпіона у Білозерської РК ДЮСШ-2007 (тренер Самофалов С.В.).

Команди, які вибороли призові місця, отримали кубки та грамоти від селищної ради.

А також за дебют у футболі було відзначено медалями трьох юних футболісток з Білозерки Гордєєву ЮліюФалько Єву та з Дніпровького Пігарєву Ольгу.

В кінці змагань усі діти отримали солодкі подарунки.

Також кращими гравцями турніру стали: Глущенко Данило, Гордєєв Олексій, Петренко Вадим, Регорек Данило, Гордєєв Сергій, Порхун Ярослав, Браславець Артем з Білозерки, Кріль Павло, Штих Олександр, Нецвітаєв Владислав з Киселівки та Шевчук Єгор, Шорохов Давид з Дніпровського.

Усім вболівальникам та батькам дякуємо за підтримку своїх дітей.

 

Андрій Діброва,

заступник директора Білозерської РК ДЮСШ

Білозерка Інфо

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН