Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На зимовому чемпіонаті України з легкоатлетичних метань спортсмени з Херсонщини вибороли одразу два перших місця

З 15 по 17 лютого 2019 року в місті Мукачеве відбувся зимовий чемпіонат України з легкоатлетичних метань, серед різних вікових категорій.

У змаганнях взяли участь 250 спортсменів, із різних міст та областей України, серед яких були новокаховські спортсмени. Місто Нова Каховка представляли Кисельова Юлія та Федоров Данило.
За підсумками змагань у категорії молодь до 23 років з результатом 60 м Юлія посіла І місце і стала чемпіонкою, тим самим завоювала путівку на Кубок Європи по легкоатлетичним метанням у складі збірної команди України, який відбудеться 7-11 березня 2019 року в місті Шаморин (Словаччина).

За підсумками змагань у категорії юніори (18-19 років), де вага молоту – 6 кг, з результатом 73м 13см, студент Новокаховського професійного електротехнічного ліцею – Данило також посів І місце і став чемпіоном. 11-12 травня 2019 року в Румунії відбудеться матчева зустріч між командами таких країн, як: Кіпр, Ізраїль, Румунія, Україна, а якій прийме участь Данило увійшовши до складу збірної команди України.

Щиро вітаємо Юлію та Данила, а також їх наставника Заслуженого тренера України Піскунова Владислава Юрійовича із успішним виступом, бажаємо їм нових перемог вже на міжнародному рівні цієї весни!

Відділ у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН