Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Як підвищити імунітет у дітей: поради херсонцям

Значний досвід роботи має центр імунопрофілактики «Здравушка» на базі Херсонської обласної дитячої клінічної лікарні. Головний експерт з питань дитячої імунології Департаменту охорони здоров’я ХОДА Наталія Василенко зазначила: «Імунопрофілактика є одним із найбільших досягнень медицини. Завдяки вакцинації діти не вмирають від тяжких захворювань: дифтерії, правця, кашлюка та інших інфекцій, від яких сьогодні існує щеплення. Вакцинація закріплена законодавчо, держава забезпечує вакцинацію від 10 інфекцій.

У різних країнах – календар щеплень має свій перелік. В Австрії захищає від 17 інфекцій, в США від 16, в Японії – 12. Можливості додаткової вакцинації сьогодні існують і у нас.

Вже розроблено багато нових вакцин, для дівчаток існує вже вакцина від раку шийки матки. Вакцини батьки можуть придбати в аптечній мережі, або в приватному центрі імунопрофілактики «Здравушка» на базі Херсонської обласної дитячої клінічної лікарні за адресою: вул. Українська, 81 (вхід з вул. Кременчуцької), тел. (0552) 39 68 74

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН