Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині визначено переможців відбіркового туру конкурсу дитячого малюнку «Охорона праці — очима дітей»

В Головному управлінні Держпраці у Херсонській області відбувся відбір кращих художніх робіт учасників регіонального туру VIIІ Всеукраїнського конкурсу «Охорона праці очима дітей». Цього року на розгляд журі було представлено 1026 творів дітей трьох вікових категорій. До складу конкурсної комісії увійшли представники ГУ Держпраці, обласних управлінь освіти і культури та мистецтвознавець.

Під час відбору журі, насамперед, враховувало відповідність малюнків тематиці конкурсу, їх самостійність та оригінальність, дотримання технічних вимог у процесі виконання художніх робіт.

Переможцями у першій віковій групі (автори робіт віком від 6 до 10 років) стали Іван Бовкун з Чорнобаївської загальноосвітньої санаторної школи-інтернат І-ІІІ ступеня (І місце), Кіра Цой зі Скадовської дитячої школи мистецтв (ІІ місце) та Кароліна Міщенко, учениця Чорнобаївської загальноосвітньої санаторної школи-інтернат І-ІІІ ступеня (ІІІ місце).

У категорії середнього віку (автори робіт віком від 11 до 14 років) кращими визнано роботи учениці ЗОШ Малокаховського навчально-виховного закладу Олександри Мирошниченко (І місце), учениці ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2 Анастасії Голови (ІІ місце) та учня ЗОШ Малокаховського навчально-виховного закладу Дмитра Філозопа (ІІІ місце).

У третій віковій групі (автори віком від 15 до 18 років) І місце отримала робота учениці Новокаховського професійного електротехнічного ліцею Марини Матариги, ІІ місце – малюнок учениці Чонгарської ЗОШ І-ІІІ ступенів Олександри Бартєнєвої, ІІІ місце – художній твір Гліба Литвиненка, учня Дніпрянської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Малюнки переможців регіонального туру у квітні поточного року візьмуть участь у Фіналі Всеукраїнського конкурсу, який організовує редакція журналу ДП «Охорона праці» за підтримки Державної служби України з питань праці.

Головне управління Держпраці у Херсонській області висловлює подяку всім учасникам конкурсу, їх батькам, вчителям та керівникам навчальних закладів за активну участь та бажає перемоги авторам робіт, малюнки яких посіли призові місця і далі прийматимуть участь у другому етапі конкурсу.

Головне управління Держпраці у Херсонській області

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН