Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонців запрошують на фестиваль класичної музики

З 16 березня у Херсоні стартує фестиваль камерної та симфонічної музики під назвою «Amadeus». Цей захід перетворює місто на своєрідний мистецький центр, куди прагнуть потрапити найкращі українські колективи та солісти світового рівня.

Так, понад місяць у великій залі Херсонського музичного училища виступатимуть жіночий академічний народний хор ім.Фоміних, симфонічний оркестр ХДУ, ансамбль гітаристів, камерний оркестр та багато інших. Також у рамках фестивалю презентуються різні школи та стилі виконання класичних творів. Щороку за допомогою заходу вдається відкривати нові таланти, які згодом стають всеукраїнськими виконавцями.

Відомо, що засновником музичного шоу є головний диригент камерного оркестру “Гілея” Херсонської філармонії народного артиста України Георгій Вазін. Саме він вперше 26 років тому заговорив про його створення та втілив свій задум.

Якщо ви – поціновувач класичної музики, тоді обов’язково відвідуйте вечірні концерти, які проходитимуть до 19 квітня, та насолоджуйтесь приємною атмосферою.

Гривна

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН