Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Новій Каховці відбулася конкурсна шоу-програма серед учнівської та студентської молоді «Все починається з любові»

Фейерична конкурсна шоу-програма серед учнівської та студентської молоді міста «Все починається з любові» відбулася вчора у Новокаховському Палаці культури, повідомляє кореспондент Online Нова Каховка.

Організатором заходу, за підтримки міського голови Володимира Коваленка, виступив відділ у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Новокаховської міськради (керівник Наталія Таран), який таким чином вирішив відзначити День Святого Валентина та привітати місцеву молодь.

Під бурхливі оплески зали, ведуча шоу запросила на сцену пари конкурсантів з різних навчальних закладів міста, а саме:

  1. Шмиріна Юлія та Тімонов Микита НКПК ОНПУ;
  2. Сіра Лілія та Горькавий Дмитро НКПЕТЛ;
  3. Дичок Радіон та Капустіна Яна НКПТ;
  4. Нодь Антон та Ходзевич Анжела ДНЗ ПТУ 14;
  5. Шульженко Олександр та Пятецька Валентина НВПУ;
  6. Козубський Кирило та Болданюкова Алена НКАТК.

Поважним виявилося і журі конкурсу, до складу якого увійшли:

голова – мер Нової Каховки Володимир Коваленко , члени журі – перший заступник міського голови Леонід Чурсинов,  Лілія Микитенко (начальник відділу освіти, депутат міської ради), Олександр Афанасьєв (депутат міської ради), Сергій Хоменко (депутат міської ради), Наталія Зарудна (начальник відділу культури та туризму) та Наталія Таран (начальник відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту).

Саме вони повинні були виявити, хто з шести пар найкраще розуміється у коханні.

До конкурсантів та усіх присутніх у залі з вітальним словом звернувся міський голова Володимир Коваленко. Він побажав учасникам змагань безкомпромісної боротьби, а всім іншим добре провести вечір і не розлучатися з коханими усе житття.

Конкурсна шоу-програма «Все починається з любові!» для учасників складалася з 4-х завдань, які оцінювалися за 10-бальною системою.

Всі учасники змагань, під оплески глядачів, пройшли конкурсні випробування, а журі оцінювало їх виступи. Супроводжувалось це дійство концертними номерами студентських художніх колективів.

На завершення цього чудового вечора вельмишановне журі підвело підсумки.  Переможцями стали студенти НВПУ Шульженко Олександр та Пятецька Валентина. Судді також відмітили пару студентів НКПК Шмиріну Юлію та Тімонова  Микиту, після чого усі учасники та члени журі виконали фінальну пісню.

Кохайте і бережіть свої почуття! Живіть з любов’ю, адже це єдиний спосіб жити на повну силу.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН