Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Представники Товариства Червоного Хреста України зустрілися із херсонськими студентами

“Волонтери – це люди з великим серцем, готові безкорисливо робити Добро. І дуже важливо, щоб цей унікальний для Європи рух продовжував ширитись Україною, – переконаний Юрій Рожков, лідер Громадської платформи “Добро переможе”, – тому ми, доброчинні організації не лише допомагаємо тим, хто цього потребує, а й поповнюємо джерело Добра молодою силою, залучаємо до волонтерства підростаюче покоління.

На черговій зустрічі з представниками Дніпровської районної організації Товариства Червоного Хреста України Юрій Рожков, який, до слова, нагороджений почесною грамотою “Кращий меценат Червоного Хреста-2018”, згадав про добрі справи, що вдалось організувати спільно з небайдужими людьми: це і матеріальна та гуманітарна підтримка соціальних закладів, і організація святкових “вогників” для ветеранів праці та війни, одиноких людей, категорійних родин, Дні людей похилого віку, різноманітні спортивні заходи та багато інших.

На зустріч були запрошені і студенти медичного коледжу та ХДУ, котрі переконалися: робити Добро не складно, але так необхідно! І не лише для конкретних людей, а й для усього суспільства в цілому, навіть для самого себе.

Людмила Чулкова, голова Дніпровської районної організації Товариства Червоного Хреста України зазначила: “Ми дуже вдячні людям, які є підтримкою для інших. Віримо в Добро і закон його повернення. Життя доводить, що все зроблене від щирої душі відгукується у стократ благодійникові. Низький уклін Юрію Рожкову за всі добрі справи, що він так давно робить та за ті, які запланував зробити! Приємно, що після сьогоднішньої зустрічі 10 студентів з числа запрошених вирішили також йти шляхом Добра і стати волонтерами Товариства товариства Червоного Хреста України.”

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН