Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В мережі розповіли про дівчину з Херсонщини, яка зробила борщ з Півдня України всесвітньовідомим

Оля Геркулес – відома шеф-кухарка, кулінарна письменниця і фуд-стилістка, що народилася у Каховці й здобула світової слави. Рецепти української і кавказької кухні, а також дивовижні світлини наїдків дівчина виставляє на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, розповідає кореспондент Online Нова Каховка.

За її сторінкою стежать десятки тисяч користувачів у всьому світі, зокрема й один з найвідоміших шеф-кухарів Джеймі Олівер.

Попри те, що Оля Геркулес вже понад сімнадцять років живе в Лондоні, своє українське коріння вона не забуває і дуже ним пишається.

Українка є також автором двох кулінарних книжок – “Mamushka: Recipes From Ukraine & Beyond” (“Мамушка: Рецепти з України та з-за її меж”) та “Dedakatsi: The Cookbook — A Journey Through the Wild East” (“Dedakatsi: куховарська книга — подорож через Дикий Схід”).

Її рецепт борщу з Півдня України опублікувало також одне з найвпливовіших видань світу – The New Yorker (щотижневий тираж – 800 000 копій). Інтерв’ю з відомою українкою оприлюднено на сторінці програми Сніданок з 1+1 у мережі YouTube.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН