Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні привітали переможців конкурсу народних традицій “Невичерпна криниця”

Талановитих, артистичних, голосистих учнів 3 класу Антонівської ЗОШ №18 – переможців районного конкурсу народних традицій “Невичерпна криниця” урочисто вітали перед учнівським колективом.

З почесною місією, грамотами і солодощами школу відвідав Юрій Рожков, лідер Громадської платформи “Добро переможе”. Він зазначив:

“Дуже важливо, щоб наші діти розвивались і розумово, і творчо. Та не менш важливо, щоб такий чудовий приклад з них брали й інші: однокласники, друзі, взагалі вся школа! Саме тому ми сьогодні тут. Аплодуємо з усіма в унісон. А ще гордимося нашими артистами!”.

Класний керівник 3-го класу Любов Вершиніна зазначила:

“Для моїх дітей отримати нагороду від Юрія Рожкова – велике досягнення. Адже це друг і помічник нашої школи! Лише для цього класу стільки зробив: забезпечив будматеріалами для ремонту, подарував шкільні меблі, попіклувався про забезпечення нашого класу проектором. Така підтримка, звісно, якісно впливає на гармонійний розвиток. Ми все частіше перемагаємо у різноманітних конкурсах. Ось зараз – “Невичерпна криниця”. До речі, саме Юрій Рожков і команда його Громадської платформи “Добро переможе” організували нам поїздку на зручному автобусі. Щиро дякуємо!”

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН