Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні стартував ІІ Всеукраїнський етап манівських робіт

Про це на Фейсбуці повідомляє Олександр Співаковський, народний депутат України:

– Сьогодні у Херсонському державному університеті взяв участь у відкритті ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України.

Радує той факт, що є молодь, яка обирає науку. Під час виступу пригадав й свої шкільні роки, коли я був у такому ж віці, як і присутні у залі хлопці й дівчата. І, звичайно, стояв перед вибором – продовжити грати у футбол чи вступити до школи юних математиків при Херсонському педагогічному інституті. Якщо ти хочеш бути успішною людиною, потрібно постійно навчатися, капіталізуватися, формувати свою відповідну вартість.
На моє глибоке переконання участь у таких наукових змаганнях робить нашу молодь відкритою до нових знань, компетентною, творчою, мотивує до самовдосконалення та майбутньої професійної діяльності.
Саме участь у Малій академії наук є тим стартапом, який дає учнівській молоді перший досвід наукової діяльності і презентації своїх досягнень.
Сьогодні світ досить швидкоплинний, все змінюється. Але отримані знання є нашою внутрішньою інтелектуальною інфраструктурою та залишаються назавжди.

І, безпосередньо, перед початком написанням робіт запевнив учасників, що в цих змаганнях не буває тих, хто програє. Побажав присутнім у залі хлопцям та дівчатам бути успішними. Та закликав молодь будувати своє успішне майбутнє на Рідній землі- Херсонщині.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН