Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Школярі Великокопанівської громади вчаться писати проекти

На початку лютого 2019 року Великокопанівська сільська рада оголосить конкурс міні-грантів серед учнів шкіл громади. Для того, щоб отримати позитивний результат конкурсу, дітей навчають правильному написанню проектів.

16 січня у Великокопанівській сільській об’єднаній територіальній громаді відбулася консультація для школярів Великокопанівської та Абрикосівської шкіл.

Сільський голова Валентина Костенко запросила школярів громади працювати  в стінах сільської ради, таким чином звертаючи увагу на те, що підростаюче покоління має право на власну думку, яку поважає та цінує орган місцевого самоврядування, та унікальну можливість будувати власне майбутнє і майбутнє громади таким, яким його бачить молодь.

Заступник сільського голови Надія Круц розповіла учням про те, що окрім участі в конкурсі, який оголосить Великокопанівська сільська рада, вони мають інші можливості отримання грантів, та запропонувала власну допомогу щодо написання проектів.

Під час зустрічі радниця з питань комунікації Херсонського ЦРМС Анастасія Супрун ознайомила учнів з основами проектного менеджменту. Увага приділялася детальному розгляду написання проектних заявок.

Цікавим було те, що всі діти прийшли вже маючи ідеї та однодумців.

Великокопанівська ОТГ

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН