Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

ХДМА взяла участь у форумі в Одесі

В Одесі 30 листопада 2018 року відбувся щорічний форум компанії Tsacos Columbia Shipmanagement S.A. (Греція) та Columbia Shipmanagement Ukraine.

В форумі взяли участь представники менеджменту цих компаній, моряки – офіцери старшого командного складу, а також курсанти морських вищих навчальних закладів.
Учасники заходу мали змогу ознайомитися з останніми нововведеннями та ініціативами компанії Tsacos Columbia Shipmanagement.

Від Херсонської державної морської академії у заході взяли участь проректор із науково-педагогічної роботи Андрій Павлович Бень та начальник відділу організації практики, дипломування та працевлаштування Олександр Степанович Соловей, а також 20 курсантів 2 курсу факультету судноводіння ХДМА. На форумі була проведена презентація академії та її навчально-тренажерної бази.

Курсанти морських закладів вищої освіти цікавилися можливістю проходження практики, моряки розпитували про перспективи роботи, колеги з інших судноплавних компаній обговорювали нововведення в міжнародних конвенціях.

ХДМА

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН