Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Миколаєві судитимуть підлітка, через якого отруїлися діти у школі

Хлопець розпилив перцевий балончик у вбиральні навчального закладу

Про це йдеться у повідомленні прес-служби прокуратури Миколаївської області, передає Depo.Миколаїв.

Прокуратура передала до Заводського районного суду м. Миколаєва справу стосовно 16-річного підлітка. Хлопець прийшов школи №6 до свого знайомого та з хуліганських спонукань розпилив у приміщенні вбиральні слізогінний аерозоль “Перець 4”.

Рятувальники евакуювали 400 учнів, 32 вчителя, 10 техпрацівників. Окрім цього, 39 учнів школи госпіталізували до лікарні з діагнозом “гостре отруєння середньої тяжкості”.

Слідчі Заводського відділу поліції завершили досудове розслідування. Підлітку інкримінують порушення ч.1 ст.296 КК України (хуліганство).

Нагадаємо, що 21 травня о 10:47 на номер “101” надійшло повідомлення про те, що у будівлі школи, розташованій у Заводському районі м. Миколаєва, розпилено невідомий аерозоль із різким запахом.Зі школи евакуйовані близько 400 учнів, госпіталізували 36 учнів. Діти скаржилися на подразнення очей та верхніх дихальних шляхів. Післяпрофілактики дітей почали відпускати додому. Поліція встановила особу підлітка, через якого отруїлися діти у миколаївській школі

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН